Urmaşul lui Phelps este din România şi se numeşte Antonio

Michael Phelps s-a retras din activitate după ce a adunat 22 de medalii olimpice (18 de aur, 2 de argint, 2 de bronz) şi a doborat de 39 de ori recordul mondial în diferite probe. Pentru înot e o pierdere mare, dar americanul poate sta liniştit, Antonio e pregătit să-i ia locul.

Şi acum să facem prezentările….

Am mers astăzi cu Ovidiu Blag la Iulius Mall, iar când am ieşit de acolo am dat peste viitorii pretendenţi la echipa de ştafeta 4X100m fluture. Se antrenau de zori băieţii mai ales acum de când idolul lor a pus slipu-n cui.

Antonio e liderul găştii sau căpitanul nejucător, cum ar veni. Ȋn momentul în care am făcut poza, el a fost cel avertizat cu un simplu “ba Antonio, vezi că ne face poză”…zis şi făcut.

Repede au sărit cârcotaşii cu gura…că vezi Doamne oamenii fac baie în plină zi, în vecinătatea celui mai mare centru comercial din oraş. Greşit! Ei doar se antrenau. Păi cum vine asta? Odată ne plângem că nu avem bazine, iar când “sportivii” fac să fie bine…îi băgăm la fund.

Bineînţeles că şi noi ne-am întrebat unde e paza, adică poate deranja oricine sesiunea de antrenament? Noroc că doi dintre înotători făceau “forţă” şi erau pe uscat, că altfel puteau rămâne fără haine săracii. Poate cei de la pază nu lucrează (nici) în weekend…sau poate erau la masă.

Am plecat de acolo cu gândul că la o populaţie de peste 300.000 de locuitori, patru înotători în lacul din Gheorgheni e totuşi puţin. Putem mai mult! Să nu lăsăm nataţia română să meargă pe apa sâmbetei!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.477 citiri

1 comment to Urmaşul lui Phelps este din România şi se numeşte Antonio

Leave a Reply