Doi ani de PMOB

Tinem in mina un afis. Asta e diferit fata de alte simbete. In rest a fost la fel, am alergat si am pierdut la baschet.

Ziua de ieri a fost specială. Am făcut din ea o mică sărbătoare.

Dimineața am fost la alergare și la baschet, activități devenite “clasice”, incluzînd aici și înfrîngerea pe care am suferit-o la baschet, cuplul Călin-Răzvan dovedindu-și încă o dată invincibilitatea.

Apoi, însă, am schimbat regia: ne-am întîlnit cu toții la terenurile de la Unirea, acolo unde am sărbătorit și anul trecut un an de PMOB. De data aceasta s-au făcut doi ani și am “inventat”ceva în plus. Adică niște diplome pentru cei care scriu aici dar și pentru cei care participă sîmbătă de sîmbătă la mișcarea noastră.

Am ales și de data aceasta un spațiu deschis, nu de alta, dar în afară de partea cu distracția, am și muncit. Adică am jucat pînă la înserat fotbal, lab-tenis și baschet. Nu mai știu care au fost rezultatele, dar de data aceasta nici nu m-am obosit să le contabilizez (bine, ceea ce pot spune este că nu am pierdut nici un set la lab-tenis, dar cred că asta nu e o știre, de fapt).

În rest, ce să zic: s-au spus povești, unii au venit cu familia, s-a rîs destul de mult pentru o zi de sîmbătă, s-au legat noi prietenii și nu s-au destrămat cele existente.

Partea culturală a fost asigurată de către Răzvan, care ne-a uimit cu talentul său muzical.

Cu riscul de a ne prea împrieteni, pot să spun că a fost ceea ce se cheamă o zi perfectă.

PS

Fotografii s-au făcut destule, poate prea multe. Le găsiți voi și singuri, trecînd în revistă pe facebook numele participanților.

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.485 citiri

1 comment to Doi ani de PMOB

Leave a Reply