Cupa Bloggerilor, un real succes

Ieri, la Winners Tennis Club, a avut loc “Cupa Bloggerilor”, o întrecere care s-a bucrat de o organizare excepţională.

Chiar dacă ziua de sâmbătă a început cu un cer noros şi cu câţiva stropi de ploaie, la ora 11.30 terenurile de la Winners arătau excelent şi erau pregătite petnru concurenţii care aşteptau de o parte şi de alta a fileului.

În proba de simplu, Ovidiu Blag, favoritul numărul 1, a avut un parcurs excelent. În “sferturi” a câştigat mai greu decât o arată scorul, 6-2, în faţa lui Emil Moldovan, iar în semifinale s-a impus mai uşor decât o arată scorul, 6-0, în faţa mea :).

În partea cealaltă a taboului, Marius Panfiloiu, favoritul numărul 2, a confirmat şi a ajuns în ultimul act. Aşadar, finala îi aducea faţă în faţă pe cei doi favoriţi: Ovidiu Blag şi Marius Panfiloiu. Meciul a început cu Panfiloiu la conducere, 2-0, dar Ovidiu Blag a revenit în joc şi a câştigat cu 6-2.

În finala mică, eu am pierdut în faţa lui Romulus Gavriș, scor 2-6, astfel că podiumul în competiţia de simplu a fost compus din Ovidiu Blag, Marius Panfiloiu şi Romulus Gavriș, în timp ce revelaţia turnelui a fost Natalia Blag Gavriș, cea care l-a învins în “finala revelaţiilor” pe Călin Ilea.

Pe tabloul de dublu a fost senzaţie. Ovidiu Blag jucat împreună cu Natalia Blag Gavriș, iar cei doi au câştigat finala în faţa perechii formate din sălăjenii Emil Moldovan și Vlad Chichișan.

Una peste alta, a fost o zi extraordinară la Winners, iar organizatorii (în frunte cu Nicuşor Ciorbă şi cu Adrian Szabo) au făcut tot posibilul ca întrecerea să se desfăşoare la cel mai înalt nivel.

Dar pentru că o poză face cât o mie de cuvinte, accesaţi acest link pentru a vedea ce a însemnat prima ediţie a Cupei Bloggerilor la tenis.

PS. Nu uitaţi că Winners Tennis Club este cel mai mare club de tenis din Transilvania, cu 16 terenuri de zgură roșie, restaurant cu terasă, vestiare, saună, sală de pregătire fizică și o parcare încăpătoare. Situat în zona semi-centrală, în Parcul Rozelor, clubul Winners oferă fiecărui clujean ocazia de a face mișcare în aer liber într-un mod plăcut, împreună cu prietenii ori familia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
3.708 citiri

4 comments to Cupa Bloggerilor, un real succes

Leave a Reply