Doua protagoniste neasteptate se intalnesc sambata seara: Roma-Inter. Haide cu pariuri.

romainterAu multe in comun aceste doua echipe. In primul rand amandoua vin dupa cateva sezoane foarte slabe, ca sa nu zicem dezastru. Amandoua sunt si afara din Europa, si atunci mai bine concentrate pe campionat, fata de: Juventus, Napoli si Milan care se bat in Champions League.

Dar poate faptul cel mai important este ca ambele si-au gasit, in sfarsit, pe cineva care sa le reconstruiasca  bucata cu bucata. Este vorba de antrenorii, Mazzarri pentru inter si mai ales Rudi Garcia pentru Roma.

Roma este adevarata surpriza de la inceputul sezonului actual, 6 etape fara sa piarda nici macar un punct. Este aproape un record. Eu imi amintesc  o pornire de genul asta din partea lui Juventus  in sezonul  ‘76-‘77. Era echipa in care jucau Zoff, Gentile, Tardelli,Benetti,Causio, Bettega …. si atunci castigase primele 7 meciuri. Roma mai are un meci  si egaleaza recordul . Cine ar fi pronosticat asa ceva? Dar in afara de rezultate, surprinde forta cu care joaca, personalitatea dovedita de jucatorii noi veniti si de “vecchie bandiere” care au reluat entuziasm, Totti este primul exemplu.

Cine va incerca sa opreasca  Roma este noua Inter a lui Mazzarri, care chiar fara aceste recorduri, a aratat de a fi o echipa adevarata in orice meci jucat. A recuperat jucatori considerati pana anul trecut un fel de “obiecte inutile” ca  Jonathan si Alvarez, si a gasit un Icardi care in momente dificile e pregatit sa intre si sa dea goluri importante.

Din istoria  dintre Roma si Inter gasim mereu meciuri cu multe goluri. Mai multe 3-2 , 3-3 …am avut in 2011 si un 5-3. Va propun o sinteza aici.

Deci, avem motive pentru a ne astepta la un meci emotionant sambata seara. Dar ca sa fim mai implicati, mi se pare logic sa pun un pariu. Cine ghiceste rezultatul primeste din partea mea o sticla de Amarone della Valpolicella,  unu din cele mai renumite vinuri din zona Veneto.

In cazul in care vor fi mai multi care ghicesc, sau in cazul in care nici unu nu ghiceste, se va face un fel de baraj la un alt meci care se joaca duminica seara: Milan-Juventus. Stiu ca e vorba de echipe minore dar..asta este.

Va astept la pariuri si va doresc distractie placuta.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.473 citiri

8 comments to Doua protagoniste neasteptate se intalnesc sambata seara: Roma-Inter. Haide cu pariuri.

Leave a Reply