Țintar perfect pentru U Cluj, plus o idee cu și despre suporteri

Nici să fi comandat finalul acesta de tur și nu ar fi ieșit mai bine pentru U. Echipa clujeană stă etapa viitoare, meciul cu Steaua fiind amînat, pentru ca mai apoi să joace două meciuri consecutive pe teren propriu, cu Corona și cu FC Brașov. După victoria din meciul cu Viitorul, ochii suporterilor se îndreaptă spre linia de clasament, acolo unde U Cluj are acum 7 puncte. Cu Corona în spate (acolo unde trebuie lăsată și după meciul direct) și cu FC Brașov în față (echipă care mai are pînă la meciul direct o deplasare la Corona și un meci acasă, cu CFR), U Cluj poate spera ca aceste 13 puncte propuse să o apropie de o zonă ușor mai liniștită. O zonă a clasamentului din care să poată evada, desigur, în retur. Iar dacă va fi ca în ultima etapă a turului să poată face și ceva la Pandurii, cu atît mai bine.

Pînă una alta, a fost reconfortantă victoria din meciul cu Viitorul Constanța (și acest meci venit la momentul oportun, echipa lui Hagi fiind printre cele mai slabe ale campionatului) și reîntîlnirea cu acest om de gol care rămîne Lemnaru.

Spectatorii nu se înghesuie pe Cluj Arena. Dar și acest lucru se poate regla, odată cu apariția unor rezultate ceva mai încurajatoare.

În ceea ce privește suporterii, așa divizați cum încă mai sînt, ei rămîn sula din coastele celor care au cochetat cu ideea că pot improviza în legătură cu destinele acestei echipe. Ar fi important pentru fani să realizeze că atunci cînd ei “cîntă” pe mai multe voci, în loc s-o facă la unison, cineva, de undeva, zîmbește…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.684 citiri

Leave a Reply