Echipa României se pregătește la Cluj și va juca la doi pași de aici, la Debrecen. Fanii români au la dispoziție oferte speciale

Echipa națională a României se pregătește la Cluj în aceste zile, Sala Polivalentă devenind adevăratul fief al fetelor pregătite de Gheorghe Tadici. Vor sta aici pînă în 27 decembrie, vor pleca în Germania pentru două meciuri amicale și vor reveni la Cluj pînă pe 5 decembrie, urmînd să ia apoi drumul Ungariei. Acolo, echipa națională va debuta pe 7 decembrie în grupa B a campionatului european care se va desfășura în Ungaria și Croația.

Echipa României le are drept adversare, în grupa de la Debrecen, pe Norvegia ( în primul meci, pe 7 decembrie), Danemarca (9 dec) și Ucraina (pe 11 dec).

România s-a calificat dintr-o grupă de trei, din care au făcut parte Norvegia și Belarus. Echipa noastră a pierdut ambele meciuri cu Norvegia, 23-25 acasă și 18-30 în deplasare, victoriile care au calificat-o de pe locul 2 fiind cele cu Belarus, 30-28 în deplasare și 32-20 acasă.

La Campionatul European din Ungaria și Croația vor participa 16 echipe, împărțite, în faza preliminară, în patru grupe a cîte patru formații.

Grupele A și B vor juca în Ungaria (la Gyor și Debrecen-grupa României), în timp ce celelalte două grupe vor juca în Croația (la Varazdin și Osijek).

Sala din Debrecen, Fonix Hall, seamănă mult cu Polivalenta din Cluj, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a fost aleasă arena clujeană pentru pregătirea echipei naționale.

Un bilet de meci în grupa României pornește de la 10 euro. Cele mai scumpe bilete sînt cele din grupa de la Gyor (pornesc de la 20 de euro), cele mai ieftine la Osijek, 6 euro. La Varazdin pornesc de la 8 euro. Pentru finala din 21 decembrie, prețul biletelor pornește de la 50 de euro. Finala se va juca la Budapesta.

Pentru împătimiții handbalului de la noi, cei care doresc să vadă la fața locului meciurile României, organizatorii au pus la bătaie un pachet pentru fani, pe care îl aveți aici, pentru inspirație.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.007 citiri

Leave a Reply