Roxer Grup Cluj, premii de excelență la Conferința Partenerilor Xerox

De la stinga la dreapta : Dan Stroescu,de la Xerox Responsabil cu XPPS , Cristi Berea de la Xerox resp pe Transilvania, Doru Abrudan , Gabi Pantelimon GM Xerox România si Francisca Lebrun șef peste partenerii Xerox

De la stinga la dreapta : Dan Stroescu, Xerox România,  Responsabil XPPS , Cristi Berea, Xerox România,responsabil pe Transilvania, Doru Abrudan , Gabi Pantelimon General Manager Xerox România  si Francisca Lebrun, General Market Operation Business Director

La sfîrșitul lunii ianuarie a avut loc la Sibiu conferința anuală dedicată Partenerilor Xerox. Devenită tradițională, întîlnirea organizată de Xerox România a cuprins pe agendă analiza performanțelor și provocărilor din 2014 dar și oportunitățile unui business de succes și în 2015. Printre companiile premiate, la loc de cinste s-a aflat Roxer Grup Cluj, un reper pe această piață de mai bine de 20 de ani. Roxer Grup a primit trei premii: pentru cel mai bun service, pentru cele mai multe proiecte de servicii de print deschise în 2014 și cel mai mare proiect de servicii de print XPPS. Directorul general Roxer Grup Cluj, Voichița Abrudan și administratorul Roxer Grup Cluj, Doru Abrudan s-au întors astfel acasă cu o recunoaștere ce individualizează această companie în peisajul de business clujean și o situează pe o poziție de top.

Foarte important de această dată,  pentru Roxer Grup, a fost faptul că această companie a reușit cel mai mare contract de servicii de print XXPS din România în 2014, fapt ce i-a adus recunoașterea la nivel regional, așa cum se menționează și în newsletter-ul lunar din cadrul Xerox DMO:

“Our certified XPPS and Premium Partner, Roxer, suported by the team in Romania, assesed the print needs and offered a solution that combined management of the existing 101-device HP print fleet and the introduction of 68 new Xerox devices.Well done to the team for their Performance in securing this contract, which is first to service such a large competitive fleet in the CIT region”.

roxer best bDespre succesul repurtat, administratorul Roxer Grup Cluj, Doru Abrudan, a opinat:

“Sînt satisfăcut de faptul că an de an Roxer Grup se află printre evidențiații Xerox România și parcă în acest an am fost chiar răsfățați prin numărul premiilor pe care le-am primit. Remarc întregul grup care prin seriozitate și spirit de echipă a reușit și în acest an să se facă remarcat, aceste recunoașteri fiind realmente rodul muncii tuturor. Sper ca aceste premii să îi motiveze suplimentar și să conștientizeze că avem responsabilități dintre cele mai mari și în continuare. Sîntem pe această piață de 21 de ani și simțim foarte bine rigorile pe care le implică munca într-un business atît de specializat. Premiile sînt acum în vitrine, la locul lor,  dar gîndurile noastre se îndreaptă spre ceea ce avem de făcut în 2015.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
2.792 citiri

Leave a Reply