Scena Urbană, seri de vară clujene, dans Hula și operetă în aer liber

Scena Urbană vă pregătește din nou două evenimente de marcă. Unul e vineri, pe 11 august, celălalt sîmbătă, pe 12 august. Azi vă vorbim despre primul, cel care se cheamă “Seri de vară…în alte lumi”. Dacă pînă acum Scena Urbană v-a purtat pe Cetățuie, la gară, în Grădina Botanică, pe malurile Someșului, în parcul din Mănăștur, pe pationar, de data aceasta gazdă a evenimentului va fi amfiteatrul din Baza Sportivă Gheorgheni.

Ca de fiecare dată, arhitectul Daniela Maier (coordonatorul Scenei Urbane) și entuziasta sa echipă vă așteaptă să fiți parte a unei seri construite cu multă bucurie, din dorința de a activa noi locuri din oraș, așa cum își propune s-o facă întotdeauna Scena Urbană. Este a șaptea ediție a Serilor de Vară Clujene și de data aceasta va fi vorba despre o seară de dans Hula și operetă în aer liber.

Sunteți așteptați în 11 august de la ora 19:30 la Seri de vară…în alte lumi

19:30-20:30 Workshop dans “Hula” 

Este susținut de Anna Maria Balazs, pasionată de lumea polineziană, de 9 ani pășind în ritmurile dansului hawaian Hula. Experiența ei în acest dans a fost formată în cadrul cursurilor internaționale susținute de maeștrii din Hawaii: Raylene KAWAIAE’A și Hope KEAWE, Loea Kawaikapuokalami HEWETT, Hokulami de REGO, Lei’ohu RYDER si Mayden Ku’nipo, Nelson KA’AI, Keali’I REICHEL, Mark Keali’I Ho’omalu.

20:30 – LA CONTESSA MARITZA 
(arii si duete din operete celebre)

Spectacolul are ca personaj central pe Contessa Maritza din opereta cu același nume de Emmerich Kalman. Pretextul este o petrecere la care Maritza invită personaje celebre din operete îndrăgite ca Silvia și Contessa Maritza de Emmrich Kalman, Giuditta, Văduva veselă si Țara surîsului de Franz Lehar, Lăsaţi-mă să cânt de Gherase Dendrino si Liliacul de Johann Strauss. Intrigile superficiale și amuzante care se țes la această petrecere, muzica, dansul și vocile deosebite ale protagonistilor vor face deliciul publicului meloman, și nu numai.

DISTRIBUŢIE:
ADONIS TANTA – DANILO
ISTVAN KOZOCSA – ZSUPAN
LORENA PUICAN – STASI
OANA TR MBIŢAŞ – ADELA
ADRIANA ŢIDOR –MARITZA
SERGIU COLTAN -TASSILO
SCENARIUL SI REGIA : INA HUDEA
DIRIJOR :VLAD ENIU
ACOMPANIAZA: LIZBETH TETRADE – pian și formația A.T.A.C.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
728 citiri

Leave a Reply