Vinurile lui Andrea Pirlo în degustare la târgul WineUp din Cluj Napoca

Ne bucurăm să oferim o nouă surpriză pentru pasionații de vin care vor vizita standul FCV-Bevibene la târgul WineUp 2019. În afară de produsele comercializate până acum, vom avea plăcerea și onoarea să prezentam vinurile produse de fostul fotbalist Andrea Pirlo.

După o lungă și glorioasă carierăa la fotbal, unde a trecut pe la Inter, Milan, Juventus, și a câștigat campionatul mondial din 2006 cu echipa națională italiană, jucătorul din Brescia simțea nevoia de o noua provocare. A urmărit pasiunea lui pentru natura și mai ales pentru vin, devenind producător prin firma lui Pratum Coller.

Proiectul Pratum Coller nu putea să aibă loc altundeva decât pe teritoriul bresciano. Acolo Andrea s-a născut, și acolo a pornit cariera lui de fotbalist, în echipa Brescia, condusa atunci de antrenorul român Mircea Lucescu, cu care a debutat în Serie B.

Pratum Coller pune mare atenție la calitate, dar și la aspectele umane. În primul rând la respect pentru ambient, la armonia cu teritoriul. O experienta inovativă, condusă cu suport de profesioniști din domeniu, care au ales să pună experienta lor în acest proiect.

Partea umană o regăsim în produsele și în numele lor. Vinul roșu cel mai prestigios se numește ARDUO. Un nume care în limba italiană înseamnă „dificil”. Cu asta, Pirlo a vrut să comunice că în viață e posibil să atingi cel mai înalt nivel de calitate, dar… nimic nu e ușor .

Dar o regăsim și în vinul MARZI, făcut din soiul Marzemino. Un vin tânăr considerat „vinul roșu de vară”, bun de băut în compania prietenilor, în aer liber.

Pentru a trăi emoțiile pe care le pot da vinurile unui campion vă așteptăm la standul FCV-BEVIBENE, între 29-31 martie la târg WineUP din Cluj Napoca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
377 citiri

3 comments to Vinurile lui Andrea Pirlo în degustare la târgul WineUp din Cluj Napoca

Leave a Reply