Am avut gura spurcată. Și nu ar fi pentru prima dată

Mi-a atras atenția un amic cum că profeția mea cu viitorul accident de pe varianta Zorilor-Mănăștur s-a împlinit. Din păcate a fost nevoie de accidentarea gravă a unei fete nevinovate, lovite în plin, pe trecerea de pietoni. Nici n-ar trebui să scriu despre asta, dar o fac dintr-un singur motiv: dacă eu, un neica nimeni într-ale automobilismului mi-am dat seama că acolo e o prostie de trecere de pietoni, apoi atunci factori ceva mai responsabili decît mine ar fi trebuit să știe ce tîmpenie fac. Așadar, iată ce scriam cînd s-a instalat trecerea aceea:

Ziceam așa: Sînt Mafalda, știu unde o să fie următorul accident în Cluj, citiți aici.

Iar azi am primit de la amicul meu articolul următor, care consemnează teribilul accident, aici.

Oare nici acum nu mă ascultă nimeni, să șteargă dracului de acolo trecerea aia inutilă?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.413 citiri

5 comments to Am avut gura spurcată. Și nu ar fi pentru prima dată

 • unu

  Tin sa va reamintesc ca viteza de deplasare in localitate este de 50 km…Deci este inutil sa vorbim despre alte chestii!

 • Nu partea polemica sau legala e problema.

  Din cite mi se pare mie, așa cum spuneam initial, o trecere de pietoni care te surprinde cînd urci, pentru că e imediat după curbă și care te deranjează cînd cobori (pentru că, să fim serioși, pe drumul de coborîre toți “o calcă” în draci), asta e problema.

 • dor

  “pentru că, să fim serioși, pe drumul de coborîre toți “o calcă” în draci”????? really? mai nou trebuie să se adapteze marcajele rutiere pentru a-i “acomoda” pe cei care nu respectă legea? really? unde naiba se duce țara asta cu mentalități din astea?

 • alecs

  e irelevant cu ce viteza se circula acolo. Noroc ca trecerea e folosita foarte rar de pietoni, altfel accidentele ar fi mult mai frecvente!

 • Arthur

  Aseara am oprit si eu la trecere de pietoni de pe varianta Zorilor-Manastur ca sa dau prioritate, si sotia mea din dreapta mea s-a mirat cum de am vazut pietonul fiindca zona nu este nici luminata corespunzator ca sa nu mai amintesc faptul ca doamna purta o haina de culoarea asfaltului…

Leave a Reply